CJ Serveis

Epson Servicio Técnico Oficial
Apple Servicio Técnico Autorizado
 
Tel. 934 356 182
Horari de 9h a 14h i de 16h a 19h
 
 

Assistència a domicili

Falla internet o l’e-mail? No imprimeix la impresora? Aquests problemes que són necessaris de sol.lucionar al teu domicili impliquen l’ajuda d’un tècnic certificat per Apple i nosaltres disposem de personal qualificat per a resoldre d’una manera agilitzada i efectiva aquest i altres tipus de problemes.
El mal funcionament pot estar relacionat amb elements externs al nostre ordinador, pot fallar la connexió o pot haver una incompatibilitat amb el sistema operatiu. No et preocupis, els nostres tècnics es desplaçaran al teu domicili i resoldran la incidència. Truqui’ns i sol.liciti una cita amb un tècnic. 934 356 182.

 
Instal·lacio i manteniment de Servidors Apple

Instal·lació i manteniment de Servidors Apple

Si vostè disposa d’una xarxa d’ordenadors Apple i necessita tenir còpies de seguretat, servidor de fitxers, servidor de correu, WEB, d’aplicacions, FTP o bases de dades, la nostra experiència li garantitza l’optimització dels seus recursos. Contacti amb nosaltres i sense compromís un consultor passarà per les seves oficines per fer-li un estudi de situació.

Instal·lacio i manteniment de Xarxes Apple

Instal·lació de xarxes

Disposem de tècnics qualificats per fer-li una instal·lació de cablejat a les seves oficines per poder optimitzar el rendiment de la seva xarxa ethernet o fibra òptica. Complementem aquesta xarxa amb l'instal.lació d’armaris, switch ethernet o de fibra, Sistemes d’alimentació ininterrompuda, xarxes WIFI, etc.

Servei Tecnic Ordinadors Apple

Manteniment

S’inclouen hores il.limitades del tècnic per resoldre problemes de sistema operatiu i programes a casa del client. També per mal funcionament de l’equip es canviarà la peça sense cost i en cas de no poder resoldre el problema en un plaç màxim de 8 hores laborables, es deixarà un equip de similars característiques.

 

Pack d'hores

Consisteix en la possibilitat de contractar bosses de 5, 10 o 20 hores que li permetran resoldre problemes de programes o sistema operatiu a les seves oficines. No s’inclouen les peces de recanvi. Les avantatges són:

  • Prioritat en la resolució dels problemes al seu domicili. 
  • Cost més econòmic del preu d’hora habitual. 
  • Tenir un tècnic assignat amb el que podrà contactar de 9h a 14h i de 16h a 19h de dilluns a divendres a un telèfon mòbil. 
  • En cas de mal funcionament del seu Macintosh, garantim que el mateix dia sabrà el problema que té, fent la revisió a les oficines de CJ Serveis. 
  • Una vegada localitzat el problema, es garantirà que quedarà resolt en 48 hores, a excepció d'ésser necessari canviar alguna peça i el fabricant no disposi d’estoc. 
  • En cas de necessitar canviar alguna peça, li farem un descompte del 10% en el seu preu recomanat. 
  • Si el client ho necessita, es facilitarà l'accés a un equip Apple de substitució a un cost raonable i de forma ràpida.

 
Apple Care Protection Plan

Reparacions fora de garantia, en garantia, AppleCare o CoverPlus

Qualsevol problema que tingui amb el seu producte Apple o Epson independentment d’on hagi fet la compra, ho podran resoldre els nostres tècnics certificats. No es preocupi si el seu equip està o no en garantia, si té garantia AppleCare o CoverPlus, nosaltres li solucionarem els problemes del seu Mac. Si el seu equip Apple té menys d’un any, pot ampliar la garantia fins a un total de 3, contacti amb nosaltres i li explicarem com fer-ho.